Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Wczasowy Marzena

Adres obiektu Rabka - Ponice 129a, 34-700 Rabka-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.7
Wyposażenie 4.1
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.2
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Grazyna, Bogusia, Zbyszek i Michał
Dodano: 2017-01-28
Pobyt od: 2016-12-30 do 2017-01-03 IP: xx.68.145.43
 
 
   

Bylismy na turnusie sylwestrowym 2016/2017. Jestesmy bardzo zadowoleni. I napewno wrócimy. Jedzenie wspaniałe, atmosfera domowa, właścicielka super i zainteresowana gośćmi. Jedyne co ten hotel potrzebuje to wymiany łóżek w niektórych pokojach. Ale atmosfera którą właściciele stworzyli rekompensowaly te minimalne mankamenty. Polecamy w 100%.


 
 

Agnieszka z dziećmi
Dodano: 2013-09-05
Pobyt od: 2013-01-30 do 2013-02-03
 
 
   

Rewelacja. Pokoje standard w stos do ceny, jedzenie- niebo w gębie, miło, sympatycznie, goscinnie, życzliwie Pojedziemy kolejny raz


 
 

adamos
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
    

Spędziliśmy z żoną oraz córką wspaniałe chwile,z przemiłą obsługą wraz z przepysznym jedzeniem w ogromnych ilościach.Dostaliśmy komfortowe pokoje z eleganckimi i czyściutkimi łazienkami,polecam na 100%


 
 

Krystyna i Leszek z Lublina
Dodano: 2013-02-26
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-02-15
 
 
  

Byliśmy w tym roku. Miejsce urokliwe. Zaletą jest cisza i spokój oraz czyste powietrze. Obsługa bardzo miła. Wyśmienite jedzenie. Polecamy to miejsce na rodzinne pobyty.


 
Marzena z rodziną Radom
Dodano: 2012-04-16
Pobyt od: 2004-01-26 do 2006-04-02
 

miło wspominam pobyt w czasie tegorocznych ferii. Pozdrawiam gospodarzy! Może przyjedziemy jeszcze na obiecane gofry...:). Pokoje ładne , czyste, meble skromne funkcjonalne, wyżywienie smaczne, domowe, gospodarze nieba przychylaja rodzinom z dziecmi. Pobyt zimowy w tym miejscu to bajka. W pobliżu stoki, można korzystać z zabiegów w uzdrowisku.polecam


 
Danusia
Dodano: 2011-02-28
Pobyt od: 2011-02-19 do 2011-02-26
 

Byłam tu z pięciolatkiem w miesiacu lutym.Warunki bardzo dobre,czysty i miły pokój.Lazienka o.k Smaczne i urozmaicone posiłki.Ciepła, miła i serdeczna atmosfera.Doskonałe miejsce wypadowe.Bliskość przystanku bus zastapiła brak samochodu.Do centrum Rabki 10 min.Mile wspominam i polecam!!!


 
Sylwia
Dodano: 2009-05-24
 

Super byłam tam na wycieczce, pokoje takie se ale zabawa tam super


 
Zadowolona rodzina
Dodano: 2008-05-28
 

Witam. Byłam w zeszłym roku na urlopie,z mężem i 4-letnią córeczka.Na temat wyżywienia nie mogę nic powiedzieć,mieliśmy wykupione same noclegi,ponieważ rano wyjeżdżaliśmy zwiedzać a wieczorem wracalismy(na marginesie super lokalizacja jak ktoś zamierza pojeździć i zwiedzać-wszędzie blisko).Miły przytulny dom.Cena przystępna.Dookoła cisza i spokój.Z dala od dużego miasta i zgiełku.Jak ktoś chce odpocząć ,to polecam. A tak poza tym w przyszłym roku mamy w planach przyjechać w to samo miejsce z większą ekipą,tym razem na dwa tygodnie.


 
Patrycja
Dodano: 2007-07-24
 

Hejaka, byłam tam na koloniach. Było super!!! Jedzenie dobre chociaż ziemniaki troche twarde. Pokoje super. Łazienka ładna chociaż troche mała. Podwurko straszni duże:) Pozdrowienia dla wszystkich kolonistów z Bydgoszczy, całej KADRY i właścicielów pani Marzenie i panu Tadkowi!


 
Rychu
Dodano: 2007-01-04
 

Byliśmy w "Marzenie" całą paką 8 dorosłych + dzieciaki na sylwestrze. Warunki noclegowe takie sobie ale atmosfera i jedzenie REWELACJA!. Gospodarze przemili ludzie bardzo uczynni i "elastyczni". Polecam, polecam, polecam!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie