Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Dom Wczasowy Marzena

Adres obiektu Rabka - Ponice 129a, 34-700 Rabka-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.7
Wyposażenie 4.1
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.2
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Grazyna, Bogusia, Zbyszek i Michał
Dodano: 2017-01-28
Pobyt od: 2016-12-30 do 2017-01-03 IP: xx.68.145.43
 
 
   

Bylismy na turnusie sylwestrowym 2016/2017. Jestesmy bardzo zadowoleni. I napewno wrócimy. Jedzenie wspaniałe, atmosfera domowa, właścicielka super i zainteresowana gośćmi. Jedyne co ten hotel potrzebuje to wymiany łóżek w niektórych pokojach. Ale atmosfera którą właściciele stworzyli rekompensowaly te minimalne mankamenty. Polecamy w 100%.


 
 

zgrana grupa
Dodano: 2017-01-09
Pobyt od: 2016-12-28 do 2017-01-02 IP: xxx.98.58.151
 
 
 

Skorzystaliśmy dużą grupą z taniej oferty Sylwestrowej i jesteśmy zadowoleni! mieliśmy do dyspozycji świetlicę na której spędzaliśmy wspólnie wieczory, jedzenie smaczne co dzień pieczone ciasto wszystko dobre, obsługa super! Gospodarze mili zainteresowani gośćmi!!!Jest gdzie robić wypady w góry byle by siły były,polecamy!!!


 
 

Ewa Lamla
Dodano: 2017-01-03
Pobyt od: 2016-12-23 do 2017-01-02 IP: xx.254.241.111
 
 
 

Spędziliśmy z mężem w tym obiekcie w okresie 2016/2017 dwa turnusy: świąteczny i sylwestrowy, w sumie 10 dni. Jesteśmy zauroczeni! Fantastyczni gospodarze! Przesympatyczna atmosfera, pyszne, domowe jedzenie! Polecamy serdecznie! Na pewno tam wrócimy!


 
 

P.Wójcik
Dodano: 2016-01-07
Pobyt od: 2015-12-30 do 2016-01-03 IP: xxx.31.217.26
 
 
    

Bardzo polecam dw. Marzena bardzo pozytywna obsługa, dobre jedzenie, elastyczność zarządu, miła atmosfera. Byliśmy na w okresie sylwestrowym w 3 pary i każdy z nich jest zadowolony. z Pozdrowieniami dla Pani Janiny


 
 

Ania W.
Dodano: 2015-01-04
Pobyt od: 2014-12-29 do 2015-01-02
 
 
   

Bardzo smaczne posiłki,przepyszne ciasta na podwieczorki. Najważniejsze, bez oszustw, wszystkie wspomniane atrakcje były zorganizowane zgodnie z ofertą. Dzień przed Sylwestrem przy ognisku z kiełbaskami grała góralska kapela, a w Nowy Rok kulig z zaprzęgami konnymi i pochodniami. Podczas Sylwestra podano trzy gorące posiłki i zimny bufet, a dj grał utwory dla starszego i młodszego towarzystwa. Bardzo dobre miejsce, szczególnie ze względu na przesympatycznych właścicieli. Udany pobyt w rozsądnej cenie, pozdrawiam i polecam.


 
 

adamos
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
    

Spędziliśmy z żoną oraz córką wspaniałe chwile,z przemiłą obsługą wraz z przepysznym jedzeniem w ogromnych ilościach.Dostaliśmy komfortowe pokoje z eleganckimi i czyściutkimi łazienkami,polecam na 100%


 
 

Krystyna i Leszek z Lublina
Dodano: 2013-02-26
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-02-15
 
 
  

Byliśmy w tym roku. Miejsce urokliwe. Zaletą jest cisza i spokój oraz czyste powietrze. Obsługa bardzo miła. Wyśmienite jedzenie. Polecamy to miejsce na rodzinne pobyty.


 
Marzena z rodziną Radom
Dodano: 2012-04-16
Pobyt od: 2004-01-26 do 2006-04-02
 

miło wspominam pobyt w czasie tegorocznych ferii. Pozdrawiam gospodarzy! Może przyjedziemy jeszcze na obiecane gofry...:). Pokoje ładne , czyste, meble skromne funkcjonalne, wyżywienie smaczne, domowe, gospodarze nieba przychylaja rodzinom z dziecmi. Pobyt zimowy w tym miejscu to bajka. W pobliżu stoki, można korzystać z zabiegów w uzdrowisku.polecam


 
Agnieszka i Marcin Mysłowice
Dodano: 2012-01-14
Pobyt od: 2011-12-29 do 2012-01-02
 

Witam,spędziliśmy tu kilka dni wraz z Sylwestrem było naprawdę super,wszystko było jak w opisie(kulig,ognisko z kapelą góralską i super zabawa Sylwestrowa)jedzenie bardzo dobre i dużo oraz bardzo miła obsługa i właściciele.Polecamy i Pozdrawiamy.


 
Danusia
Dodano: 2011-02-28
Pobyt od: 2011-02-19 do 2011-02-26
 

Byłam tu z pięciolatkiem w miesiacu lutym.Warunki bardzo dobre,czysty i miły pokój.Lazienka o.k Smaczne i urozmaicone posiłki.Ciepła, miła i serdeczna atmosfera.Doskonałe miejsce wypadowe.Bliskość przystanku bus zastapiła brak samochodu.Do centrum Rabki 10 min.Mile wspominam i polecam!!!


Opinie 1-10 z 16

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie