Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Wczasowy Marzena

Adres obiektu Rabka - Ponice 129a, 34-700 Rabka-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.7
Wyposażenie 4.1
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.2
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 35

 
S
Dodano: 2012-04-24
Pobyt od: 2012-05-16 do 2012-05-18
 

Właśnie z radomia przyjezdzam w maju tego roku czytalam wasza oferte i jestem bardzo zadowolona :) Do zobaczenia! I czy mozna tam bedzie korzystac z basenu jak jedzie sie z klasą?


 
Marzena z rodziną Radom
Dodano: 2012-04-16
Pobyt od: 2004-01-26 do 2006-04-02
 

miło wspominam pobyt w czasie tegorocznych ferii. Pozdrawiam gospodarzy! Może przyjedziemy jeszcze na obiecane gofry...:). Pokoje ładne , czyste, meble skromne funkcjonalne, wyżywienie smaczne, domowe, gospodarze nieba przychylaja rodzinom z dziecmi. Pobyt zimowy w tym miejscu to bajka. W pobliżu stoki, można korzystać z zabiegów w uzdrowisku.polecam


 
dorota
Dodano: 2012-01-23
Pobyt od: 2012-01-16 do 2012-01-20
 

Super Bardzo polecam wszystko jak trzeba na 100%....POLECAM !!!!!


 
Agnieszka i Marcin Mysłowice
Dodano: 2012-01-14
Pobyt od: 2011-12-29 do 2012-01-02
 

Witam,spędziliśmy tu kilka dni wraz z Sylwestrem było naprawdę super,wszystko było jak w opisie(kulig,ognisko z kapelą góralską i super zabawa Sylwestrowa)jedzenie bardzo dobre i dużo oraz bardzo miła obsługa i właściciele.Polecamy i Pozdrawiamy.


 
Danusia
Dodano: 2011-02-28
Pobyt od: 2011-02-19 do 2011-02-26
 

Byłam tu z pięciolatkiem w miesiacu lutym.Warunki bardzo dobre,czysty i miły pokój.Lazienka o.k Smaczne i urozmaicone posiłki.Ciepła, miła i serdeczna atmosfera.Doskonałe miejsce wypadowe.Bliskość przystanku bus zastapiła brak samochodu.Do centrum Rabki 10 min.Mile wspominam i polecam!!!


 
Ania z Gdańska
Dodano: 2010-10-01
Pobyt od: 2010-08-07 do 2010-08-20
 

Przepyszne, domowe ciasta Pani Jasi śnią mi się po nocach. Wybieram się tam znowu na narty. Warto przyjechać samochodem - jest duży parking i dojeżdżać na wyciągi.


 
Speedy
Dodano: 2010-08-25
 

Dzień dobry. Byłem tam w lipcu. Bardzo miła i dobra obsługa. Polecam wszystkim. Pozdrawiam.


 
Renata Zieona Szkoła Skorogoszcz
Dodano: 2010-05-02
 

Serdeczne podziękowania za Wszystko. Gorąco polecam miejsce a przede wszystkim Właścicieli...


 
MTS
Dodano: 2010-01-12
 

Byliśmy na Sylwestrze, było naprawde super. Gorąco polecamy


 
Sylwia
Dodano: 2009-05-24
 

Super byłam tam na wycieczce, pokoje takie se ale zabawa tam super


Opinie 11-20 z 35

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie