Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Dom Wczasowy Marzena

Adres obiektu Rabka - Ponice 129a, 34-700 Rabka-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.7
Wyposażenie 4.1
Czystość 4.4
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 33

 
natalia
Dodano: 2009-01-20
 

w tym osrodku jest suuuper , bylam tam w raz z moja klasa na zielonej szkole mozna bylo zrobic ognisko i dyskoteki popoludniu gralismy i bawilismy sie na dworze polecam ...


 
INP
Dodano: 2009-01-04
 

Spędziliśmy u Pani Marzeny Sylwestra 2008/09. Było znakomicie. Żadnego problemu, mimo że 2 osoby nie dojechały, bardzo dobre jedzenie, bezprzewodowy internet. Ponadto poznaliśmy dużo fajnych ludzi. Jedynie odległość od stoku (ok 5 km) może być przeszkodą, zwłaszcza, że jeśli jedzie się busem, konieczna jest przesiadka w centrum Rabki. Na szczęście gospodarze dysponują własnym busem. Świetna zabawa, znakomite wspomnienia i ocena 5+


 
beata
Dodano: 2008-12-02
 

Spędzałam tam Sylwestra 2003\2004,było super.


 
Martyna
Dodano: 2008-06-01
 

W tym ośrodku jest naprawdę super! :) Polecam!! Byłam tam na Zielonej Szkole Pana Kszysztofa


 
Zadowolona rodzina
Dodano: 2008-05-28
 

Witam. Byłam w zeszłym roku na urlopie,z mężem i 4-letnią córeczka.Na temat wyżywienia nie mogę nic powiedzieć,mieliśmy wykupione same noclegi,ponieważ rano wyjeżdżaliśmy zwiedzać a wieczorem wracalismy(na marginesie super lokalizacja jak ktoś zamierza pojeździć i zwiedzać-wszędzie blisko).Miły przytulny dom.Cena przystępna.Dookoła cisza i spokój.Z dala od dużego miasta i zgiełku.Jak ktoś chce odpocząć ,to polecam. A tak poza tym w przyszłym roku mamy w planach przyjechać w to samo miejsce z większą ekipą,tym razem na dwa tygodnie.


 
Jago
Dodano: 2007-10-06
 

Wlasnie wrocialam z Ponic i domu wczasowego Marzena bylo naprawde super ludzie nie jest drogo mile panie i panowie tam pracuja, piekne widoki nie daleko od Rabki swietne atrakcje, warto wybrac sie do Domu wczasowego Marzena nie zapomniane chwile szkoda ze tak krotko.


 
Patrycja
Dodano: 2007-07-24
 

Hejaka, byłam tam na koloniach. Było super!!! Jedzenie dobre chociaż ziemniaki troche twarde. Pokoje super. Łazienka ładna chociaż troche mała. Podwurko straszni duże:) Pozdrowienia dla wszystkich kolonistów z Bydgoszczy, całej KADRY i właścicielów pani Marzenie i panu Tadkowi!


 
Maja z Bydgoszczy
Dodano: 2007-07-20
 

Witam,wczoraj wrocilam z kolonii w Rabce.Mieszkalam wlasnie w tym osrodku w Ponicach i bardzo mi sie podobalo;]]]pozdrowienia dla wszystkich kolonistow,calej kadry i wlascicielow pani Marzenie i panu Tadkowi!


 
Ola z mamą i tatą
Dodano: 2007-02-19
 

Dzień dobry, pozdrowienia dla właścicieli oraz małego Jasia


 
lala
Dodano: 2007-02-10
 

super!!!!!!!!!!!!!


Opinie 21-30 z 33

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie